Selvskryt skal man lytte til – det kommer fra hjertet

Boligdama bloggen er nå relansert på egen “adresse”.  Nå blir det enda enklere for deg å finne gode tips for boligkjøp, nyheter fra boligmarkedet sett fra kjøpers synsvinkel og ikke minst de gode kundehistoriene.

At kjøper har sin egen rådgiver eller megler er ganske nytt i landet vårt. Du lurer kanskje på hva boligkjøpsmegling er for noe, og hva slags folk som søker profesjonell hjelp til boligkjøp.

For å svare deg på dette legger jeg i all beskjedenhet frem følgende skryteliste:

Morten og Ranveig, et travelt par rundt de 30,kjøpte sin første bolig i Waldemars Hage. ” Vi satte veldig stor pris på å kunne overlate budrunden til Boligkjøpsmegling og få profesjonelle råd om gjeldende markedspriser.  Det hjalp oss til å sette en fornuftig prisgrense”

To unge menn med jobb i utlandet, Frode og Håkon fikk hjelp til å kjøpe seg hver sin leilighet på Grunerløkka og Sagene. “Med profesjonell oppfølging fra Boligkjøpsmegling går det fint å skaffe seg leilighet selv om man ikke er så mye hjemme”

Førstegangskjøperne Johanne, Pål og Veronika hadde trange budsjetter, allikevel klarte vi etter to – tre forsøk å vinne budrundene på Carl Berner, Kampen og Manglerud.”Boligkjøpsmegling hjalp oss med å finne riktige markedspriser slik at vi gikk på de riktige visningene og vant budrunden til en ikke bare oppnåelig, men riktig pris”

Referanser_mal_bilder_800x480px Johanne       Balkong Seilduksgata

Berit (62) fikk hjelp til å beregne bokostnader ved ulike kjøpsalternativ.  Dette var viktig da hun ikke ønsket å ha for trang økonomi i pensjonisttilværelsen.  Hun gikk fra 2 roms til 3 roms med høyere standard i samme nærområde uten at det ble for kostbart.  “Det betydde veldig mye for meg å få profesjonell hjelp og ha en samtalepartner når jeg skulle finne meg ny bolig.  Mitt hjerte er fylt av glede og takknemlighet”

Heidi er rullestolbruker og trengte å kjøpe ny leilighet innen en viss tidsfrist.  Det ble en ekstra utfordring å finne en passende leilighet som kunne tilpasses hennes behov og ikke minst krav til parkeringsforhold og universell tilgjengelighet.  Etter noen få måneder fikk hun tilslaget på en stor og fin leilighet på Mortensrud som hun flytter inn i nå i juni. “Hjelpen til Trude har vært helt uvurderlig. Det har vært deilig å ha noen sparre med. Trude har kun plukket ut de objektene som var helt aktuelle. og har bistått meg hele veien.”

Mye vanskeligere å kjøpe enn å selge
Det har vært en glede å jobbe med referansekundene som er nevnt over og alle mine øvrige kunder.  Min påstand er at det i dagens marked er mye vanskeligere å kjøpe enn å selge.  Det dreier seg ikke bare om å ha nok penger å “få tak i en bolig”, men å finne riktig bolig for deg og dine til en mest mulig riktig markedspris.  For ikke å glemme å kjøpe best mulig kvalitet for pengene og unngå “katta i sekken”

Juli  måned kan også være en tid for boligkjøp
Neste måned tar jeg sommerferie i trygg forvissing om at “mine” kjøpere er fornøyde. Kontakten med løpende kunder vil pågå hele sommeren.  Kanskje vil noen kjøpe i juli også, det kan være en fin og litt roligere tid å handle på. Og jeg er selvfølgelig også tilgjengelig for alle som trenger gode råd og som tror at det å ha en egen kjøpsmegler er en veldig lur ide :).

Uansett håper jeg at du fortsetter å følge bloggen min.  Og finner du noe fornuftig som du har lyst til å dele med andre blir jeg veldig glad.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *