Fra offshore til Grûnerløkka

Frode, en ung ingeniør fra Sørlandet som jobber mye utenlands, kontaktet i vår TruDet i for hjelp til å finne en bra leilighet sentralt i Oslo.  På tross av geografisk avstand og lange arbeidsdager offshore, klarte vi sammen å finne akkurat den leiligheten han ønsket seg.

Stua Seilduksgata 22

Leiligheten, en 2 roms på 50 m2 med super planløsning og balkong ble kjøpt usett av Frode.   Først nå i sommer fikk han se leiligheten og heldigvis er han strålende fornøyd.  Det skal mot til å kjøpe leilighet usett og TruDet takker Frode for tilliten han har vist oss ved å overlate dette til oss.

Selv sier Frode følgende om kjøpsprosessen:

«Trude og jeg hadde snakket mye sammen mye og bydd på et par leiligheter da denne dukket opp mens jeg var utenlands.  Jeg nølte ikke med å gi ansvaret for kjøpet til henne da hun hadde satt seg godt inn i mine preferanser og økonomiske stilling.  Trude sendte meg viktig informasjon og gode råd på mail før hun etter fullmakt fra meg gjennomførte den hektiske budrunden.  Nå har jeg kommet meg inn i leiligheten og er strålende fornøyd.  Jeg kan anbefale alle førstegangskjøpere, også de som ikke fysisk befinner seg i Oslo, å bruke TruDet.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *