Jeg heter Trude og er utdannet eiendomsmegler.  Allikevel selger jeg ikke en eneste bolig.

Vil du vite hvorfor,  ta en titt på  denne videoen

Jeg har jobbet med bolig i 40 år og brenner for å hjelpe deg som er boligkjøper.  Dele kunnskap så du skal slippe å stå med lua i hånda når du skal kjøpe bolig.  Og som boligkjøpsrådgiver hjelper jeg deg med boligkjøpet så du ikke kjøper “katta i sekken” eller betaler for mye.  Så langt har jeg hjulpet 350 familier med å finne drømmeboligen.  Og vet du hva, ingen av dem har angret på kjøpet !

Hvordan kan du få hjelp av Boligdama ?

Jeg kan hjelpe deg på ulike måter og forskjellig nivå.  Vil du ha hjelp gjennom hele prosessen, med absolutt ALT, helt til du er kommet i hus i boligen velger du “Pakke Personlig Rådgivning”.  De fleste velger faktisk dette.  Fordi de ser verdien av å ha en som står på deres side gjennom hele prosessen.

Mitt konsept innebærer at du får skriftlig dokumentasjon gjennom rådgivningen.  Som gjør det enkelt å ta valg og stole på rådene jeg gir.  Og gjør dem etterprøvbare.   Heldigvis har ingen klaget på at jeg har gitt dårlige råd.

Klikk her  så får du oversikt over:

Alle produkter og priser
Verktøyene jeg bruker og dokumentasjonen du får

Se tilbakemeldinger og kundehistorier her.

Du kan også velge en light versjon gjennom min abonnementsordning.  Her blir jeg din sparringspartner så lenge du ønsker det.  Du får du tilgang til min ekspertise gjennom et eget chatterom og binder deg for en måned av gangen.  Til en veldig komfortabel pris.

Boligprofil og veiledningssamtale er en fin måte å starte eller omstarte boligjakten på.  Se nederst på siden.

Trygg og enkel kommunikasjon – alltid tilgjengelig

Dersom du vil ha hjelp av meg skal du slippe å holde orden på diverse mailer, sms, dokumenter og lenker og annen informasjonsutveksling.  Jeg har et system og en app, hvor jeg kan opprette et eget digitalt “rom” for deg og ditt boligkjøp. Her legger vi inn alt og chatter med hverandre.  Du får melding straks jeg har har lagt inn noe.  Boligkjøp er jo en personlig greie, derfor legger jeg vekt på at vi kan ha dele informasjon på en trygg og kryptert måte.  Sist men ikke minst – systemet er veldig enkelt og tilgjengelig, også på mobilen når du er på farten.  Som du vet kan det gå fort i svingene ved boligkjøp!

Se hva jeg deler med deg, helt gratis:

Du kan enten laste ned det temaet som passer for deg og som er listet opp nedenfor.  Eller få tilgang til alle tipsheftene her.

Gratis tips-hefte til deg

Er du usikker på hva som er riktig pris for boligen du skal kjøpe?  Og hvordan du skal angripe budforhandlingene?  Jeg gir deg kunnskap og verktøy for å vinne budrunden og unngå å betale for mye.

Last ned tipsheftet så er du et viktig steg nærmere boligdrømmen.

Førstegangskjøper ?

Last ned mitt tipshefte her.

Jeg garanterer at du vil bli mye bedre rustet
i boligjakten og flere steg nærmere boligdrømmen.

 

Skift bolig mens du kan

Å oppmuntre deg til å skifte bolig mens du kan, er en av mine hjertesaker.  Drøyer du for lenge med å tenke på dette kan det bli en mye tyngre prosess.

Last ned mitt tipshefte – og få inspirasjon!

 

 

Knallstart på boligkjøpet – sjekk dine muligheter!

Et vellykket kjøp starter med god planlegging og realistiske forventninger.  Det anbefales derfor at du eller dere, kartlegger boligønskene deres, slik at jeg kan gi dere en god analyse og boligprofil som gir en knallstart på boligjakten.  Boligprofilen følges opp av et digitalt veiledningsmøte hvor dere kan spørre om alt dere lurer på.

Pris kr 1.000,- inkl. mva.  Dersom vi inngår avtale om “Pakke personlig rådgivning” er dette inkludert.

Interessert i kartlegging og veiledningsmøte ?

Trykk på knappen og fyll ut ønskelisten nedenfor , så er vi igang:)

Ønskeliste min nye bolig

  • Hva er mest utfordrende for deg i kjøpsprosessen?

  • Hvor skal jeg bo? Prioriteringer nærområdet

  • Min fremtidige bolig. Prioriterte kvaliteter.

  • Hvis du skal kjøpe leilighet hvilken etasje er mest ønskelig?