Om boligdama

Jeg heter Trude og elsker alt som har med bolig å gjøre.  Da er det ikke så rart at jeg har syslet med dette hele livet. Fra boligforvaltning via eiendomsmegling til utvikling og salg av nye boliger. I 2016 startet jeg opp med bloggen min boligdama.no og rådgivning for boligkjøpere. Jeg hadde lenge kjent på at du som er boligkjøper rett og slett får alt for alt for lite hjelp og omsorg i kjøpsprosessen!  Undersøkelser har vist at så mange som nesten halvparten av oss oppfatter at megler først og fremst er selgers representant.

Jeg er utdannet eiendomsmegler men jobber kun som kjøpers partsrepresentant. Hittil har jeg hjulpet over 200 familier med å kjøpe bolig og sikret verdier for  700 millioner kroner.  Og vet du hva; så langt har ingen av dem angret på boligkjøpet.  Jeg holder deg i hånda og hjelper deg gjennom prosessen.  Så kan du konsentrere deg om det som er jobben din, nemlig å ta ansvarlige og bevisste valg.

Få en gratis og uforpliktende sjekk av dine muligheter!

Send inn ønskelisten nedenfor så får du en boligprofil av meg.  Du får svar på hva slags bolig du har råd til å kjøpe og i hvilke områder det kan være lurt å starte boligjakten.  Alltid fint å vite at kartet til stemmer med terrenget når du skal ut på tur!

Tilbud rådgivning

Ønskeliste min nye bolig

  • Hva er mest utfordrende for deg i kjøpsprosessen?

  • Hvor skal jeg bo? Prioriteringer nærområdet

  • Min fremtidige bolig. Prioriterte kvaliteter.

  • Hvis du skal kjøpe leilighet hvilken etasje er mest ønskelig?