Boligjakt med mål og mening

Pål Tønnesen hadde bestemt seg for å kjøpe bolig.  Han hadde egenkapital og finansiering i boks, og hadde gått på noen visninger på egen uten alt for store forberedelser.  

Kampen Pål
Etter et innledende møte med kartlegging av ønsker og behov samt budsjett og prisgrenser startet vi opp boligjakten..  Budsjettet var stramt i forhold til beliggenheten som Pål ønsket seg, sentralt i Oslo. Og vi måtte huske å ta med andel fellesgjeld og omkostninger ved kjøpet i regnestykket.

På tross av stor konkurranse og relativt stramt budsjett klarte vi å finne en meget bra bolig til Pål på en snau måned.  Da fikk han han tilslaget på en 2 roms andelsleilighet på 55 m2 på Kampen til en meget bra m2 pris. Og to måneder senere flyttet Pål og samboer inn.

Årsaken til at vi lykkes så raskt er følgende:

  • Boligkjøpsmegling satte opp et treffsikkert boligsøk ut ifra Pål sine behov
  • Boligkjøpsmegling sjekket prisantydning mot reell markedsverdi for å luke ut underprisede leiligheter som lå over hans prisgrense
  • Ved å bruke sin erfaring og markedskunnskap bidro Boligkjøpsmegling til å holde trykket i prosessen oppe ved å  anbefale jevnlige visninger
  • Boligkjøpsmegling fikk fullmakt til å velge strategi for budrunden og gjennomføre denne etter å ha blitt enig med Pål om øvre grense.  Vi tapte 3 budrunder på målstreken før vi fikk endelig tilslag fjerde.
  • God dialog med Pål under hele prosessen gjorde at Boligkjøpsmegling kunne jobbe med kjøpsobjekter og budrunder selv når Pål som er en reiseglad fyr, var bortreist.

Selv sier Pål dette om hjelpen han fikk fra Boligkjøpsmegling :
Dere har vært helt avgjørende i denne prosessen og jeg ville nok fortsatt sittet på gjerdet hvis dere ikke hadde kommet inn i bildet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *