Slik fant han bolig med potensiale til riktig pris

Håkon kontaktet Boligkjøpsmegling like ved nyttårstider for å få hjelp til å kjøpe bolig. Ved siden av at han jobbet mye utenlands var han opptatt av å få profesjonell hjelp til å vurdere prisene i markedet 

Profesjonell partner å diskutere med

På tross av stor etterspørsel og et greit budsjett ønsket ikke Håkon å by uhemmet på alt det som andre budgivere kastet seg på.  Han hadde fulgt med i markedet en god stund og hadde god innsikt i prisnivået.  Han hadde også vært med på noen budrunder på egen hånd. Allikevel synes han det var betryggende å ha en profesjonell partner å diskutere pris og kvalitet med.

Sagene 3

Leilighet med potensiale

Etter en drøy måneds innsats var vi i havn med en 2 roms sentralt på Sagene som han fikk til 10.000 over prisantydning. Da hadde vi vært igjennom en tapt bolig på forkjøpsrett og noen avslåtte bud.         Leiligheten på Sagene var ikke på billigsalg, det skjer ikke i dagens marked.  Men på tross av kjøp til markedspris vil denne leiligheten ha et stort potensiale for betydelig økt bokvalitet og merverdi ved noen enkle endringer.  For eksempel ved å å flytte kjøkken til en av de to stuene og etablere soverom i det gamle kjøkkenet.  Da blir leiligheten på 65 m2 en god og romslig 3 roms som mange kjøpergrupper vil kunne etterspørre.  Muligheten for endret planløsning og utvidelse av antall rom var noe vi undersøkte før Håkon ga bindende bud på leiligheten.

Godt fornøyd med leiligheten – OG prisen

Håkon overtar leiligheten i slutten av februar.
“Jeg reiser mye i jobben og gleder meg til å ha min egen bolig  i Oslo å komme hjem til”, sier han. “Bistanden fra Boligkjøpsmegling ga meg viktig drahjelp i et krevende marked.  Og ikke minst har jeg satt pris på hjelp til å vurdere pris og kvalitet slik at jeg til slutt kunne fatte en beslutning som føltes riktig for meg.  Det er også positivt Boligkjøpsmegling kan sette meg i kontakt med fagfolk som kan kan gi meg råd og tilbud på endringer i leiligheten.  Uten kostnad og helt uforpliktende for meg”

Hva som er riktig pris for en bolig kan i stor grad vurderes ut i fra objektive kriterier.  Men like viktig er det at du som kjøper føler at du har betalt en riktig pris.  Det ser det ut til at vi fikk til med Håkon.

Vi ønsker han lykke til med ny bolig !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *