Har kjøpt bolig, bør jeg legge ut min egen nå?

Hei
Jeg har etter lang tids boligjakt kjøpt ny bolig.  Det skjedde rett før Corona krisen.  Salget av min egen bolig er under forberedelse for annonsering etter påske.  Det er en mindre bolig med attraktiv beliggenhet ved Akerselva. Bør jeg følge den planen eller vente til krisen er over.  Er selvsagt litt bekymret for å sitte med to boliger lenge samtidig som jeg er usikker på å få solgt nå.

Svar:

Hei og takk for henvendelse og samtale

Du er nok ikke den eneste som er i den situasjonen.  Krisen kom jo kastende på oss mens farten i boligmarkedet var på topp.

Først og fremst gratulerer med å ha funnet boligen du har ønsket deg lenge!

Det kommer til å bli vanskeligere å selge enn vanlig fremover og markedet blir mer selektivt. Siden du har en til vanlig lettsolgt og attraktiv bolig synes jeg du skal følge planen og legge ut boligen for salg som planlagt.  Så får du heller se om du bør vente hvis det ikke lykkes å få noen bud som du vil akseptere.

Det høres også ut som om du har ordnet deg bra med mellomfinansiering og sikkerhetsnett hos familien og at du har relativ god tid.  Og du blir godt ivaretatt av din Krogsveen megler, hold god dialog med han så finner dere løsninger.

Lykke til

Vennlig hilsen
Boligdama

T: 950 37 330   e.post: trude.larsen@boligkjopsradgiver.no

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *