Profession handy man

Har du noen gang tenkt på hvor deilig det hadde vært å ha en profesjonell “handy man” eller håndverker tilgjengelig når du skal selge bolig, kjøpe bolig eller har kjøpt?  Dette har vi tilgang på hos Boligkjøpsrådgiver Krogsveen.

Spesialitet er oppussing av boliger

Rolf Nygård har spesialisert seg på oppussing av boliger.  Det er det ganske mange andre som også gjør, men de fleste gjør det for egen vinning ved at de kjøper opp leiligheter, pusser opp og selger videre.  Rolf jobber for på oppdrag fra private kunder og følger kundens ønsker og spesifikasjoner.

handy man 4

Jeg stakk innom ham på Mortensrud der han jobbet for en av våre kunder, Heidi som har kjøpt leilighet på Mortensrud.  Hun er rullestolbruker og den nye leiligheten trenger i tillegg til vanlig oppussing tilpasning til hennes særlige behov.

Jeg hadde lyst til å se Rolf i aksjon og spørre han litt om samarbeidet vårt.

Hva synes du om samarbeidet med Boligkjøpsrådgiver Krogsveen?

Det er et topp samarbeid.  Trude spør meg ofte om et ca prisoverslag før hun og kunden skal gi bud på boligen.  Etterpå, hvis kjøpet blir gjennomført, besøker jeg kjøper og gir et konkret pristilbud.  De kan da kan velge å bruke meg hvis tilbudet er tilfredsstillende.  I de fleste tilfeller har dette gått i boks, da pristilbudet er i tråd med det tidlige anslaget.  Her hos Heidi ble det endelige pristilbudet til og med rimeligere enn jeg hadde anslått på forhånd.

Dette systemet gir forutsigbare oppdrag og jeg kan forholde meg både til kunden og boligkjøpsrådgiver i løpet av prosessen.  Det er ingen bindinger, kundene bestemmer selv om de vil bruke meg. Og jeg vet at gode tilbakemeldinger er den beste markedsføring.

Trude har lang erfaring med boligutvikling og kan derfor gi meg spesifikasjoner på hva som skal gjøres i de aktuelle boligene.  Det gjør meg i stand til å gi et foreløpig og relativt korrekt kostnadsoverslag på kort varsel.  Det kan være viktig å ha før en budgivningsprosess.

Hva slags jobber tar du?

De fleste, jeg er litt som poteten,.  Min spesialitet er opprinnelig parkett, jeg kommer forresten rett fra parkettsliping på Rokokko salen på Grand i dag.  Sparkling og maling er også en spesialitet sammen med innvendig tømmerarbeid.  Og mange andre småting – kort og godt er jeg en professional handyman.

For Boligkjøpsrådgiver Krogsveen sine kunder har jeg hatt flere typer jobber:

fra maling av tak og vegger til full oppussing av leilighet med flislegging og bygging av skap.  Noe parkett sliping har det også blitt. Enkelte ganger har jeg med en ekstra håndverker og jeg har også elektrikere og rørleggere som jeg samarbeider med.

Det er morsomt og varierende arbeid, og ekstra gøy når kunden blir fornøyd!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *