Spinnvilt på Lilleborg

Alltid gøy å se hvordan områder av byen vår fornyer seg.  Søndag fikk jeg oppleve noe spinnvilt på Lilleborg.  Snakker jeg om boligprisene?  Nei, denne gang gjelder det noe helt annet.

Tradisjoner holdes i hevd

I området til gamle Lilleborg fabrikker ved Torshov og Bjølsen er det bygget nye boliger, og som seg hør og bør i byen, forretningslokaler på bakkeplan.  Her har ekteparet Tove Skolseg og Eirik Bruvik startet opp en avdeling av sitt konsept med spinning, veve og strikkeutstyr som de har gitt det kreative navnet  Spinnvilt.

De er tilfeldigvis svigerforeldrene til min datter.  Og da måtte vi jo ta en tur innom. 

Den lille halvtimen vi var der,  stakk det mange interesserte kunder innom.  De ble ved siden av rokker og ullvarer tilbudt å melde seg på et av de populære spinnekursene.

Les mer om tekstil og spinnetradisjonene på Lilleborg 

Tove og Eirik

Tove og Eirik er overveldet over den gode mottakelsen de har fått av andre lokale forretningsdrivende på Lilleborg og folk i Oslo generelt.  “Det er deilig å komme tilbake til byen og føle seg så velkommen”, sier de.

Spinnville boligpriser

Noe annet som er spinnvilt på Lilleborg?

Jo,  boligprisene er ganske ville,  her som i resten av sentrale Oslo.   De ligger på rundt kr 75.000 pr m2 for små leiligheter.

Men et flott område er det blitt.   Ta en tur langs Akerselva og stikk innom Lilleborg du også.

 

Lilleborg 1 Lilleborg 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *