God jul og godt nytt boligår

Jula er en tid hvor hjemmet og boligen står i fokus. Det er her vi skal finne den gode julestemningen.Gå inn i din stue hvor liten den er, så rommer den noe ditt hjerte har kjær skriver dikteren Arne Paasche Aasen i diktet «De nære ting». I jula pynter vi den stua vi har, og tenker lite på å skifte bolig eller stresse videre i boligkarrieren. Og godt er det, vi har alle godt av å ta et hvileskjær og slå oss til ro der vi er i livet.

Fokus på kjøperne
Selv har vi hatt  spennende år med oppstart av nytt konsept med rådgivning til boligkjøpere. Det var på tide at kjøperens behov kom på dagsorden, synes vi.   Dette har vi klart å bidra til, men det er ennå en lang vei å gå før det er balanse mellom selgere og kjøpere i boligmarkedet.  I mange land er det en selvfølge at kjøper har sin egen rådgiver eller megler. I Norge er det mest vanlig for kjøper å stå alene eller støtte seg til selgers megler.  Dette ønsker vi å endre på.

Boligrådgivning

Målet er fornøyde boligkjøpere
I året som har gått har vi hjulpet mange ulike boligkjøpere med å kjøpe bolig.  Det å jobbe sammen med boligkjøpere med utgangspunkt i deres behov og posisjon på boligmarkedet har vært utrolig givende og lærerikt.  At samtlige har vært strålende fornøyd er veldig positivt, men også en forutsetning for at vi skal kunne utvikle konseptet ytterligere og skaffe oss enda flere kunder.

2016 blir et spennende boligår
Vi vet aldri sikkert hvilken vei boligmarkedet går, men prisutviklingen er som regel avhengig av den generelle økonomiske situasjonen. Sånn sett kan boligåret 2016 bli noe mer usikkert enn de siste årene.  Vi i TruDet vil sørge for at du gjør et godt og trygt kjøp uansett marked. Og husk at det er når du kjøper du skaper grunnlaget for et eventuelt godt salg senere.

TAKK!
“Leiligheten på Kampen er veldig bra, faktisk over all forventning:)  Hyggelig hvis du har lyst til å komme innom en dag å få en liten julegave”  En slik julehilsen fra en av våre kunder gir stor inspirasjon til fortsatt innsats i 2016.  Vi gleder oss!

GOD JUL OG GODT NYTTÅR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *