Kudos til de unge som vil og tør

“Av og til kan jeg bli lei moraliseringen overfor unge mennesker som ønsker seg inn i boligmarkedet, og som ofte også ønsker å bo sentralt. Jeg stiller meg på ungdommens side og vil heller beundre pågangsmotet til de som tør og vil. ”

Dette og litt til har jeg skrevet om i mitt innlegg hos Boligmani denne uken.

Vi har stigende boligpriser i Oslo.  Vi har ingen garanti for at dette vil vare, men de fleste prognoser tilsier vekst de nærmeste par årene.  Ungdom ønsker seg inn i boligmarkedet og da mener vi at lave renter er en av de fordelene som de bør kunne nyte godt av.

Boligkjøpsmegling har hjulpet mange førstegangskjøpere inn i markedet.  Med gode forberedelser og realistiske forventninger har vi klart å komme i mål med budrundene etter et par – tre forsøk.  Er du ung og vil kjøpe bolig hjelper vi deg gjerne.

Våren ligger foran oss med nye muligheter!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *