Slik hjalp jeg Kjersti og Tor Inge med en smart livsendring

Å hjelpe Kjersti og Tor Inge med å skape seg et enklere liv ved å gå fra hus til leilighet, var en fin opplevelse. De var et voksent par som ønsket hjelp til å navigere seg gjennom utfordringene i boligmarkedet. Sammen tok vi kloke beslutninger og sikret dem et hjem hvor de kunne nyte livet uten bekymringer om hagestell og vedlikehold.

Dette er historien om tillit til boligkjøpsrådgiveren, en perfekt timing og et vellykket boligkjøp.

Slik gikk det til

Kjersti og Tor Inge var ikke helt nybegynnere på boligmarkedet, men mye hadde forandret seg siden de kjøpte bolig sist. Derfor bestemte de seg for å søke profesjonell hjelp, for å være sikre på at de valgte riktig pris for sin nye bolig og unngå å gjøre dyrekjøpte feil.

Prioriterte å selge først

De fant meg, Boligdama, alias Trude Larsen, på Facebook og tok kontakt. Etter et digitalt møte ble vi enige om å samarbeide om boligkjøpet, og boligjakten startet opp på nyåret 2023. Men etter en stund, dukket det opp tvil om hvordan salget av deres nåværende hus ville gå. Derfor bestemte de seg for å prioritere å selge først. Boligkjøpet ble satt på vent, men vi holdt kontakten gjennom våren og sommeren.

Perfekt timing

I august var salget av huset i boks, og boligjakten kunne begynne på alvor. Nå visste de nøyaktig hvor mye de hadde å rutte med. De ønsket ikke å strekke seg for langt økonomisk og en budsjettgrense ble satt. I løpet av året hadde boligmarkedet i Bærum endret seg. Prisene hadde stått stille noen måneder og var på vei nedover, og det var flere usolgte boliger tilgjengelig.

Med andre ord, perfekt timing for et boligkjøp!

Etter 3-4 visninger hadde de funnet drømmeboligen sin. Jeg sjekket tilstanden og salgsmaterialet, og med hjelp av min profesjonelle database fant jeg ut at prisantydningen var i tråd med tidligere omsetninger og tilpasset dagens marked. Siden de var de eneste budgiverne, prøvde vi å få tilslaget under prisantydningen. Men selgeren stod fast på sitt. Kjersti og Tor Inge følte sterkt at dette var boligen for dem. Derfor rådet jeg dem til å godta å betale prisantydning. Ikke minst fordi det var en høyst akseptabel pris som var tilpasset dagens marked. De klarte imidlertid å tilpasse overtakelsen til et tidspunkt som ga dem minst mulig kostnader i forbindelse med mellomfinansieringen.

Det viste seg å være en klok beslutning som gjorde at handelen ble raskt gjennomført.

Gratulerer så mye.
Det er helt nydelig når mine råd blir lyttet til og vi kommer frem til gode beslutninger sammen.

Vi er superfornøyd

Kjersti og Tor Inge sier utrykker dette om boligkjøpet og prosessen:

Vi er superfornøyde. Vi opplevde dette som en god og effektiv prosess. Det var spesielt betryggende å ha en bakvakt når vi skulle by på leiligheten. Vi opplevde i hele prosessen å få gode og utfyllende svar på alt vi spurte om. Det var spesielt gode kommentarer til tilstandsrapporten. Dette var svært nyttig.

 

Klikk her og last ned tipsheftet – Skift bolig mens du kan og kom i gang med tankeprosessen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *