Har du hørt at du kan få hjelp til boligkjøpet fra en egen rådgiver?

Du har kanskje ikke hørt ordet boligkjøpsrådgiver før?  Det er ikke et utbredt fenomen i Norge, men mange andre land har dette.  Fordi de mener bolighandelen blir mer balansert når selger og kjøper har hver sin rådgiver.

I Norge er det valgt en modell hvor eiendomsmegler i henhold til loven skal “dra omsorg for begge parters interesser”.  Det kan kanskje virke noe merkelig så lenge megleren er betalt av selger for å oppnå høyest mulig pris?

De fleste av oss vet at denne omsorgsplikten i første rekke kommer selger til gode og at det således er en ubalanse mellom selger og kjøper i bolighandelen. Denne ubalansen var årsaken til at jeg startet opp “Boligdama” for 8 år siden.   Selv om jeg er utdannet eiendomsmegler, ønsket jeg å være kjøpers partsrepresentant, og kun det. Ved siden av rådgivningstjenestene har jeg hele blogget om boligkjøp og skrevet hundrevis av artikler. Og – det er rart med det, verden kan ofte se litt annerledes ut fra et annet perspektiv!

Det har tatt lang tid og mye tålmodighet å bygge opp en virksomhet rundt boligkjøpsrådgivning. Og jeg skal være ærlig å si at det har medført nedgang i lønnsinntekt, i alle fall de første årene.  Men sånn er det å være gründer.

Men, etter å ha hjulpet ca 750 familier med boligkjøpet og vært i kontakt med mange hundre flere, er jeg stolt over at jeg har holdt fast ved mine opprinnelige ideer.

For å uttrykke meg litt svulstig :

Jeg akter å holde frem som jeg stevner: Å være en stemme for boligkjøperne og boligkjøpers beste venn.

Boligdama – Trude Larsen

2023 – Et kjøpers marked

Året 2023 har startet godt, mange av mine kunder har kommet i mål med gode boligkjøp.

Eksempler:

  • Toppleilighet Frogner, Oslo.
  • Klassisk leilighet i 1. etasje Frogner, Oslo
  • Prosjektert bolig i 9.etasje Nydalen
  • Kjøp av kontraktsposisjon (nesten ferdigstilt bolig) i Bjørvika for utleie
  • Enebolig i Tønsberg
  • 2 roms leilighet – førstegangskjøp i TrondheimAlle boligene ble kjøpt til fornuftige priser tilpasset dagens markedsnivå.

Selv om prisene gikk litt opp i januar, vil det utvilsomt bli et kjøpers marked i noen måneder til.

Har du lyst til å få hjelp med å gjøre et godt og riktig kjøp fra en som står på din side, har jeg ledig kapasitet til deg.  Det har nemlig gått raskt unna med kundene mine i det siste.

Fullt fokus og rask fremdrift er nemlig enda et godt argument for å alliere deg med en boligkjøpsrådgiver.

Vennlig hilsen
Boligdama
trude@boligdama.no
T: 950 37 330

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *