La dette bli en god jul for alle

I årets julekalender har jeg utfordret meg selv.   Jeg skal skrive 24 korte og treffsikre blogger om boligkjøp.  Som styrker din bevissthet rundt det å være boligkjøper og avslører en del myter.

24. desember

I dag vil jeg rett og slett bare ønske alle en god jul.

Dette er rett og slett ikke dagen for å komme med gode råd og tips.  På tide å senke skuldrene og sende deg gode juleønsker.

Enten du feirer i ditt eget hjem, hos familie, i utlandet, på hytta eller på et sted som har alternativ julefeiring.  Sammen med familie, venner eller bare i eget selskap.

Denne julen er det en del kriser på gang.  Her hjemme er det vel “strømkrisen” som overskygger det meste.  Og at renta og levekostnader øker.   Det rammer de som har dårligst inntekt aller mest.  Men de fleste av oss, vil nok “stå han av” som de sier i Nord Norge.

Bakteppet for våre problemer er krig og ufred i et land som er okkupert av en stormakt.  Mange ukrainske flyktninger feirer jul i Norge for første gang.  All honnør til kommuner og naboer som har tatt dem godt i mot.

Jeg må medgi at mine tanker først og fremst er hos dem og de millioner av mennesker som skal feire jul i Ukraina, i utrygghet og til og med kanskje uten strøm og vannforsyning.

Jeg er stolt over å ha fullført oppgaven med å skrive 24 blogginnlegg til boligdamas julekalender. Håper dere har funnet noe av verdi å ta med videre i det nye året.

For livet fortsetter stort sett som vanlig for de fleste av oss.

Vi bolignerder fortsetter å være opptatt av boligmarkedet.  Det håper jeg du også vil være flink til å følge med på.  For det skjer mye og ting kan skje raskt!

Jeg gleder  gleder meg stort til å gå i gang med nye boligkjøpskunder etter nyttår.  Tre nye kunder bare denne uka .  Hurra !

Men først skal jeg feire jul med barn og barnebarn i Oslo, deretter ha gode dager på fjellet med vinter og skiturer.  Dagens illustrasjonsbilde er fra en av mine favorittsteder i Øyerfjellet.

inntil vi høres igjen:

GOD JUL OG GODT NYTTÅR

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *