Fant drømmeleiligheten på beste Frogner

Da pensjonistparet Sissel Ledang og Finn Hall-Torgersen ønsket seg tilbake til sine røtter i hovedstaden hadde de hverken kunnskap og anledning til å starte boligjakten. Med bistand fra Boligkjøpsmegling kjøpte de et oppussingsobjekt som ble gjort i stand mai 2015.

Etter 30 år i Kristiansand ville Sissel og Finn ville flytte tilbake til Oslo. Til både barn og barnebarn. Men det modne ekteparet hadde en stor utfordring. Det var vanskelig å holde i et boligprosjekt når de bodde mange mil unna. Leilighetene på markedet i hovedstaden gikk fort unna, og med adresse på Sørlandet var det vanskelig å få med seg visninger mange mil unna. De manglet også lokalkunnskap. Særlig på grunn av at det var tre tiår siden de selv bodde i Oslo.

– Vi tenkte: Hvordan skal vi greie å finne bolig i Oslo. De går jo unna som hakka møkk. Vi må jo være der! Med hjelp av Trude og Boligkjøpsmegling fant vi denne leiligheten på Frogner, og hun dro til leiligheten for å se. Den hadde et stort oppussingsbehov, men veldig potensiale, forteller Sissel.

– Trude var en kjempe ressurs, særlig i forhold til eiendomsmegleren og budgivning. Tilslutt fikk vi forhandlet frem leiligheten til en god pris vi kunne leve med, sier hun.

SisselogFinn-insta

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *