Vi fikk veldig mye for pengene

Det å betale en rådgiver eller kjøpsmegler når man kjøper leilighet er ikke blitt veldig vanlig i Norge. Rita og Amir har benyttet seg av tilbudet til TruDet på kr 15.000 for hele prosessen. De ønsket tryggheten ved å ha en profesjonell hånd å holde i.  Det har de ikke angret på. I løpet av en drøy uke var ny leilighet i boks.

 

Balkong manglerud kjøkken Manglerud

Det blide og fornøyde paret møtte meg på kontoret for en oppsummering  etter at leiligheten var kjøpt.  De var strålende fornøyd med resultatet, særlig fordi leiligheten ble deres takket være at TruDet sørget for å benytte alle muligheter i jakten på drømmeleiligheten.
Dette kan best illustreres med en kort beskrivelse av prosessen:

  • Mandag budrunde på leiligheten etter visning på søndag.  Paret hadde gitt fullmakt til TruDet å forestå budrunden på deres vegne etter at vi hadde blitt enige om en øvre grense
  • På slutten av budrunden ble vi enige om å stoppe ved den avtalte prisgrensen.  Den andre budgiveren fikk da aksept for sitt bud som lå  20.000 over dette.
  • Samme dag hadde TruDet meldt forkjøpsrett  i OBOS på den samme leiligheten på vegne av Rita.  Hun fikk da vite at et annet medlem stod foran i køen med mye lenger ansiennitet.
  • Vi fortsatte derfor å se etter passende leiligheter til Rita og Amir i samme område og de bestemte seg for å gå på en ny visning kommende helg.
  • Onsdag fikk Rita telefon fra OBOS om at de kunne få den leiligheten som de hadde vært med å by på.  Det viste seg at de som stod foran dem i ansiennitet skøen hadde takket nei og nå var valget deres.
  • Etter en kort diskusjon ble vi enige om at de skulle takke ja til dette.  De ønsket seg til Manglerud området og leiligheten hadde akkurat den planløsningen og den standarden de ønsket seg.  Og tanken på å bo i denne fine leiligheten hadde ikke helt sluppet taket.  Da var det helt greit å betale litt over deres høyeste bud fra budrunden tidligere i uka.

Vi synes det var fantastisk bra å ha noen til å gi oss riktige råd i forhold til markedspriser og  å kunne sette bort budrunden til en profesjonell.  Og sist men ikke minst se muligheter og passe på frister i forhold til forkjøpsretten i OBOS.  Dette hadde vi ikke tenkt på å følge opp på samme måten på egen hånd.  Det var også fint å få hjelp i en travel hverdag, særlig fordi vi samtidig med kjøpet var i gang med salg av huset vårt på Mortensrud, sier Rita og Amir. Vi synes vi fikk veldig mye igjen for honoraret vi betalte til TruDet.  Nå gleder vi oss til å bo i lettstelt leilighet med masse plass til middagsgjester og kort reise til byen.  Da kan vi reise til leiligheten vår i Egypt og andre steder uten dårlig samvittighet, sier Rita og Amir.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *