Nytt liv på Frogner

Mona hadde solgt sin enebolig og så frem til en ny tilværelse i lettstelt leilighet vest i byen.  Hun kontaktet TruDet og vi konkluderte med at vi skulle søke etter en leilighet med god tilgjengelighet i området Frogner, Vika og Skillebekk. TruDet kom med noen forslag på mulige boliger og Mona fant selv også frem til noen objekter som hun ba Trude om å vurdere.  Etter kort tid fant Mona en toppleilighet i Skovveien som det var anledning til å få privatvisning på.  Leiligheten var 5 etasjer opp og utenfor det tilgjengelighetsskravet vi hadde satt opp på forhånd, men Mona falt pladask for leiligheten på visningen. Og da prisantydningen var innenfor prisrammen og ble vurdert av TruDet som et godt kjøpsobjekt gjenstod det bare å få selger til å akseptere et tilfredsstillende bud.  Det gikk veldig greit og Mona fikk kjøpe leiligheten så vidt over prisantydning og til en lavere pris enn den var lagt ut for opprinnelig.

Skovveien 15 2       Foto fra salgsoppgave (Studio Oslo)

Mona sitt kjøp er et eksempel på at det er lurt å kjøpe med «hjertet» og at en kjøpsprosess gjerne kan gjennomføres raskt så lenge man har trygghet for sine beslutninger i bakhånd.

Mona sier selv dette om boligkjøpet:
«Jeg hadde fulgt med på TruDet på facebook en stund og synes at konseptet med egen rådgiver for kjøper er både smart og betryggende med tanke på den store investeringen det er å kjøpe bolig.  Jeg har kjøpt og solgt bolig på egenhånd tidligere men følte allikevel et behov for å ha en rådgiver når jeg skulle finne meg en leilighet for en ny epoke i livet.  Trude Larsen tok godt vare på meg som kunde, var alltid tilgjengelig og parat til å gi meg råd eller som «bakvakt» i budgivningen.  Jeg er strålende fornøyd med både prosessen og leiligheten. Selv om kundeforholdet varte kort ga det meg en trygghet i boligkjøpet.  Jeg stortrives i mitt nye liv på Frogner.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *