Derfor skal du ha fokus egne behov når du bestemmer timing for boligkjøpet?

Tenker du at riktig timing er det viktigste når når det gjelder boligkjøp?
‌Spesielt med tanke på både inngangsbilletten og forventning om fremtidig boligmarked?

De siste måneder har det vært gunstige forhold for førstegangskjøpere og de som ønsker å oppgradere til en større bolig. Men det er i ferd med å endre seg, spesielt for mindre boliger som er på vei inn i et selgers marked, med økte priser og aktive budrunder.

Det er fristende å vente på et ideelt marked for boligkjøp, men dette vil være risikabelt da det ofte korrelerer med negative faktorer som renteøkninger og økonomisk usikkerhet. Vi har sett tydelige eksempler på dette fra i høst og frem til nå, der mange ikke har kunnet benytte seg av lavere boligpriser og mindre konkurranse. På grunn av høy rente og utilstrekkelig finansiering fra banken.

Det er svært vanskelig, å forutsi markedsendringer, selv for eksperter som ofte bommer i sine prognoser. Derfor bør timingen av boligkjøp i hovedsak styres av dine individuelle behov og ønsker.

Mitt klare råd er å fokusere på ens egne behov og ønsker når du skal bestemme deg for tidspunkt for ditt boligkjøp. Fremfor spekulasjoner om fremtidig boligmarked. Og heller kartlegge og tilpasse dine muligheter i det markedet som er der.

MEN:
Hvordan vi AGERER i selve boligkjøpet er veldig forskjellig og avhenger av hva slags marked vi er inne i

Jeg har hjulpet kunder med budrunder og boligkjøp i alle slags markedssituasjoner gjennom mange år som boligkjøpsrådgiver. 

Derfor vet jeg hva som må til for akkurat ditt boligkjøp, uansett når du velger å gjennomføre det❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *