Derfor anbefaler de å få hjelp av Boligdama

Her er noen tilbakemeldinger jeg har fått fra kunder de siste månedene.  Kanskje kan du relatere deg til noe av dette?

Som kjent :

Kunden har alltid rett og sannhetens time er når du klarer å oppnå det resultatet du lover

Førstegangskjøpere

 

På jakt etter vår første bolig tok vi kontakt med boligdama etter å ha lest om henne på nettet. Vi var usikre på mange ting i forhold til boligkjøp, budrunde osv. Hun hjalp oss med en gang etter vi tok kontakt. Hun gav god, presis informasjon og gjorde oss trygge på vårt valg. Hun sjekket at alt var i orden med boligen, at prisen var hensiktsmessig og gav tips til budrunden. Dette gjorde at vi fikk boligen til under prisantydning

Young couple at home using smartphone – Morning breakfast time

Det har virkelig vært til god hjelp å ha deg med i prosessen. Vi har, og vil fortsette å anbefale deg til andre som er i samme situasjon som oss. Som førstegangskjøpere er det mye nytt å sette seg inn i, så det var kjekt å kunne ha en chat hvor vi kunne sende diverse spørsmål og få kjekke tips til visning, salgsoppgave og budrunde. Takk for at du har vært så tilgjengelig!

English speakers

We are grateful that we found Boligdama to help us with our purchase. She helped us nail down the ideal area that fits our needs, but more importantly she walked us through the entire process and gave us the confidence to act quickly when we finally found our dream cabin. The process in Norway is quite different from what we are used to, so having local help with tons of experience was a must for us.

We can’t wait to get the keys and enjoy the cabin with our friends and family!

Thank you Boligdama for your help!

I would like to recommend  the services of Trude Larsen – Boligdama. She is a specialist broker/agent for real estate in Oslo. She is extremely knowledgeable, professional, knowledgeable and was very helpful when we were looking for a house to buy i Norge.

Trude is a unicorn here. Norwegian real estate is dominated by the selling and NOT the buying of houses.Trude started her business, Boligdama  6 years back, because she saw the gap that exists with the buying of property here.  The regular real estate agent work mainly in favor of the seller.

Househunting in a new country is interesting and a little challenging (and can be daunting before you dive in). Therefore, it is wise to seek help in the process. I was impressed by Trude’s work for us and will strongly recommend her if you are planning to buy a home in Norway.

 

Ung familie

Heldigvis kom jeg en dag tilfeldigvis over bloggen til Boligdama. Jeg leste litt der, før jeg bestemte meg for å sende en henvendelse. Det var kanskje det lureste jeg gjorde i hele prosessen! Etter at jeg fikk hjelp av boligdama kunne jeg lukke Finn og lene meg tilbake, vel vitende om at hun sendte meg mange fine leiligheter jeg kunne se på.

 

 Mann med familie utenbys

I dag har sonen min kjøpt seg sin første bolig, noko som verka uoverkommelig til å begynne med. Han bor i Oslo, vi som foreldre bor på ein annen kant av landet.

Vi kunne ikkje stille opp med praktisk hjelp ved visning og kjøp. Derfor var det eit stort lykketreff at han fekk kontakt med Boligdama. Sjølv om han var litt skeptisk i starten, så fann han fort ut at dette var nyttig, svært nyttig.

Ho var verkeleg hjelpsom, og var med han gjennom heile prosessen på ein trygg og oppmuntrande måte. Det var alt frå å sondere salgsannonser, kikke på område, og så geleida ho gjennom budgiving , kjøp og kontraktskriving.

Boligdama spela ei avgjerande rolle for at handelen gjekk så greitt. No håper vi sonen vår får gode år i eiga leiligheit!

Takk til Trude Boligdame!

Senior – siste bolig

I starten  føltes alt veldig kaotisk rent mentalt.  Det var så mye jeg følte jeg måtte huske på.  Jeg var også litt engstelig for det økonomiske, om salget av nåværende bolig ville dekke kjøpesummen på den nye og alle kostnader som fulgte med flyttingen. Etter hvert forstod jeg at jeg kunne stole på hjelpen jeg fikk av Boligdama.  Både med selve kjøpet og styring av prosessen.  Og at jeg måtte ha tillit til at salgsmegler og flyttebyrået gjorde sine jobber.  Jeg fikk hele tiden god informasjon om hva som skulle skje slik at jeg klarte å ta fornuftige beslutninger.

 Pakkingen var et kapitel for seg, veldig mye bøker måtte bort, men heldigvis fikk jeg med meg de viktigste bøkene og ikke minst platesamlingen til ny bolig.  En veldig snill nabo, Gaute, hjalp meg fantastisk mye, både med ned og opp pakkingen i ny bolig og mange praktiske ting.

Det beste med å ha flyttet, er at bor i en bolig som er i god stand og som er lett å holde ren.  Med heis og tilgang til gateplan kommer jeg meg enkelt til butikken hver dag, uten å grue meg!   Ved å flytte fra større til mindre har jeg fått mye enklere tilværelse uten for mange ting.  Jeg gleder meg veldig til å bruke den fine balkongen når våren kommer.  Balkong er noe jeg ikke har hatt tilgang til tidligere.  Siden jeg fremdeles bor i samme bydel, behøver jeg ikke å skifte hjemmehjelpere og kontaktpersoner.  Det føles veldig trygt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *