Slik tar du styringen selv

Folk i Norge er veldig oppegående når det gjelder kunnskap om boligmarkedet og bolighandel. Samtidig ser vi at mange har lett for å kaste seg på lettbente råd fra venner og familie – og ikke minst fra media.

Å kuppe før visning, psyke ut øvrige visningsdeltakere ved å snakke ned boligen eller skråsikre meninger om hvor det “lønner seg” å kjøpe kan være eksempler på slike råd.  Eller de voksne barna som har klare oppfatninger om hvor mor skal bo etter at hun er blitt enke.  Uten egentlig å spørre hva hun vil.

Du bestemmer
Det er du og ingen andre som kjenner dine behov, din finansielle situasjon og hva du trenger i livet ditt. Skal du ha med deg noen på visning, sørg for at det er noen som kjenner deg godt og respekterer dine meninger. Det å kjøpe bolig er en personlig ting og boligen er med å definere hvem du er.  Derfor skal du bestemme hva som er bra for deg både når det gjelder selve boligen og kjøpsprosessen.

Mine kunder oppsøker meg for hjelp fordi de ønsker å få profesjonelle råd.  I tillegg sier mange at det er deilig å kunne sparre med en person som ikke har personlige føringer i forhold til dem og som er innstilt på å lytte og yte service.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *