Spar penger med plassbesparende løsninger

Gjennom vårt arbeid med å finne boliger til våre kunder oppdager vi at det er nødvendig for mange å redusere ambisjonene om antall kvadratmeter dersom de skal få den beliggenheten de ønsker seg. Dette gjelder spesielt for de som vil ha en leilighet i Oslo sentrum.

Mindre plass krever multifunksjonelle løsninger

Hittil har vi ikke hatt tradisjon for å tenke smart og plassbesparende i Norge, det har rett og slett ikke vært nødvendig.  Men tro meg, dette kommer i takt med de økte boligprisene.  I forbindelse med denne erkjennelsen har vi fått kontakt med firmaet Ett Rom Til som tilbyr skreddersydde løsninger på liten plass. Vi kommer til å samarbeide med dem fremover for å kunne tilby våre kunder prisoverslag og multifunksjonelle løsninger.

garderobe  skapseng skapseng 2   hems arbeidsrom

Løsningene skal harmonisere med resten av boligen

Et produkt som vi kan se i en del boligannonser er hems.  Disse er ofte hjemmesnekra og lite praktisk utformet.   “For oss er ikke en hems en hems”, sier Joakim Astgård i Ettromtil. En hems er ikke bare en seng montert på støtter. Våre hemser og møbler skal harmoniserer med resten av leiligheten. På samme måten tenker vi når det gjelder andre plassbesparende innredninger som vi leverer, enten det er innredninger til barnerom, stue, entre og gjesterom.  Ting skal være fagmessig utført og inngå i en helhet”.

hems 3

Multifunksjonelle løsninger er rimeligere enn å kjøpe ekstra areal

Dersom beliggenhet er viktigst for deg når du kjøper bolig, og du mangler noen kroner for å få den plassen du trenger, fortvil ikke.  Det fins smarte løsninger der ute.  Og det er langt billigere å investere i fleksible løsninger enn et ekstra rom.

Alt er mulig

Ta gjerne kontakt for å finne en bolig som passer din lommebok og få hjelp med forslag og prisoverslag på smarte innredningsløsninger.  Sammen med deg og Ett Rom Til kan vi løse de fleste av dine behov selv på liten plass.  Skisser og prisanslag gjøres raskt slik at du har en pekepinn om kostnadene allerede i budgivningsfasen og i god tid før innflytting.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *