Har du vårfornemmelser?

Det har jeg.  Påsken står for døren med vårtegn i byen og klisterføre på fjellet.  Jeg tar påskeferie men slutter ikke å tenke på boligsøk og mine kunder av den grunn!.

En i mål og en rett utenfor

Uken før påske ble travel.  Vi kom i havn med en stor og flott bolig til Heidi som er rullestolbruker.  Det har tatt litt tid og mye arbeid.  Jeg har erfart at det ikke er en selvsagt ting for funksjonshemmede å kunne kjøpe seg leilighet der de vil.  Den historien får vi ta en annen gang.  Nå gleder vi oss over resultatet og er klar for oppfølging med tilrettelegging av boligen etter påske.  Siste dag før påske var det også en spennende budrunde for en hyggelig kunde på 60+.  Men akk, forsøket strandet da budene gikk akkurat litt for høyt.  Synd, men nå vet vi hva vi ser etter og går på igjen etter påske. I dagens Oslo marked er det, tross gode forberedelser, ikke til å unngå at vi taper en budrunde eller to før vi kommer i mål.

Økte boligpriser i Oslo

Denne uken bød også på interessant konferanse om boligmarkedet i regi av Eiendomsmeglerforbundet. Roger Bjørnstad fra Samfunnsøkonomisk analyse la frem ferske prognoser hvor det spås sterk prisoppgang i Oslo i årene fremover drevet av lav rente og sterk etterspørsel.

Vi er klare, hva med deg ?

Om økte priser er god nyheter for boligkjøpere er utvilsomt diskutabelt, men det er den mest sannsynlige virkeligheten.  Vi er klare for å overvinne stengsler, vinne nye budrunder og oppfylle boligdrømmer utover våren.  Er du ?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *