Flytte til Oslo området? Det er hjelp å få.

 Det er ikke lett å kjøpe bolig i Oslo eller omegn for tiden.  Presset på markedet er stort.  Kommer du utenbys fra blir det enda vanskeligere å orientere seg i markedet.
Boligkjøpsrådgiver Krogsveen har i det siste jobbet mye med kunder som bor utenbys eller utenlands og som av ulike grunner ønsker å kjøpe seg en bolig nå selv om de fysisk ikke er til stede i byen. Årsaken er at de ønsker å sikre seg en bolig før prisene øker enda mer eller at de synes det er praktisk at boligen står klar når de skal flytte hit eller kommer tilbake. Det kan være tungvint og kostbart å etablere seg i en leid leilighet og deretter flytte enda en gang når de har kjøpt bolig.

Kjøpere som kommer utenfra er mest usikre på:

  • Hvilke områder er det bra å kjøpe bolig i ?
  • Hva er prisnivået i de forskjellige områdene ?
  • Hvordan er kommunikasjon, servicetilbud, skole og barnehagetilbud i de ulike områdene?
  • Hvordan skal vi klare å håndtere den korte omsetningshastigheten som er i dagens marked?

Urbaniseringen er en kraft som ser ut til å leve sitt eget liv og i Norge er Oslo det store trekkplasteret.  Vi som er glad i og kjenner byen er ikke forundret over det, men kan forstå at det kan være forbundet med usikkerhet å komme utenfra.  Enten årsaken er at du har fått jobb her, at de voksne barna skal ta utdannelse her eller du ønsker å komme nærmere familien.

Den store tilflyttingen gjør at prisene på boliger har steget kraftig de siste årene og dette ser ut til å fortsette.  Derfor kan det være lurt å kjøpe bolig først som sist.

Gode råd trenger ikke være dyre

Boligkjøpsrådgiver Krogsveen er parat til å bistå deg som tenker på å få tak i en bolig i Oslo. Vi har allerede hjulpet utenbys boligkjøpere med å finne drømmeboligen i Oslo.

Vi vet derfor at vår rådgivning fungerer og at vi kan hjelpe deg selv om du kommer utenfra.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale eller send oss en mail så følger vi deg opp!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *