Kjøkkenet til Simen

Drømmekjøkkenet til Simen

Simen Rasmussen opprinnelig fra Arendal er nyetablert  fysioterapaut i Oslo.
Han tok kontakt med TruDet AS for bistand med å finne leilighet i Oslo.  Åpen stue/kjøkkenløsning var et viktig punkt på ønskelisten for drømmeleiligheten.  Underveis så det mørkt ut i forhold til å kunne oppfylle dette ønsket, men etter to måneders søk ble drømmen oppfylt gjennom en arealeffektiv 3 roms på Sinsenterrassen.

Åpen kjøkkenløsning finnes helst i nye leiligheter og disse er veldig ofte for dyre for førstegangskjøpere.  I eldre leiligheter er som regel kjøkkenet plassert adskilt fra stuen.  Dette var også opprinnelig tilfelle i leiligheten som Simen kjøpte, men selger hadde i forbindelse med oppussing installert kjøkken i et av soverommene og åpnet opp mot stuen.  Perfekt for Simen som umiddelbart falt for både kjøkkentype og ny planløsning.

Simen Red

Simen Rasmussen – førstegangskjøper:

Jeg har redusert kravene noe på størrelse, men fått både den sentrale beliggenheten  planløsningen jeg ønsket meg.  TruDet hjalp meg til å bli kjent med flere områder i Oslo slik at jeg til slutt havnet på et sted som matchet både mine ønsker og økonomiske situasjon og hvor jeg følte at jeg kom til å trives.  Det har føltes trygt å ha en lokalkjent og faglig kompetent person å støtte seg til i prosessen, ikke minst i den nervepirrende budrunden.  Jeg anbefaler andre førstegangskjøpere å søke bistand hos TruDet AS.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *