Nå er kjøpere er gull verdt i boligmarkedet. Slik kan du dra fordel av din verdi som budgiver.

Jeg må bare dele noe spennende med dere som er på boligjakt akkurat nå. Boligmarkedet har tatt en helomvending, og det er plutselig kjøperne som sitter med kortene på hånden. Husker du den tiden da du var en i mengden av budgivere, og boligene fløy av markedet før du rakk å blunke? Vel, nå er det annerledes.

Akkurat nå er du verdifull som budgiver, og det er en situasjon du kan utnytte til din fordel. Selgerne har ikke lenger den samme luksusen med flere bud å velge mellom, og de skjønner at de må ta vare på deg som viser seriøs interesse for boligen.

Som boligkjøpsrådgiver må jeg innrømme at jeg liker denne endringen. Det  var på tide med en korreksjon i prisene og maktforholdene mellom selger og kjøper, spesielt her i Oslo.
Dagens situasjon betyr at du som kjøper har en sjelden mulighet til å forhandle deg til en akseptabel pris.

Jeg har samlet en del triks og strategier gjennom årene, og jeg deler noen av dem på Instagram og Facebook. Disse historiene kan helt klart gi deg en del innsikt om smarte budforhandlinger, selv om det ikke finnes noen fast oppskrift.

Du kan potensielt spare hundretusener på kjøpsprisen

Hvis du er klar til å by på en bolig og ønsker å oppnå de beste resultatene, så ikke nøl med å kontakte meg. Jeg kan hjelpe deg med riktig kjøpspris og støtte deg i budforhandlingene. Det kan koste noen tusenlapper, men du kan potensielt spare hundretusener.

En annen ting, hvis du er i kjøpsmodus og har finansieringen på plass, så ikke vent for lenge i håp om å treffe bunnen. Ifølge en analyse fra Handelsbanken, vil boligprisene mest sannsynlig begynne å stige igjen tidlig i 2024 når rentenivået har stabilisert seg.

Så grip sjansen nå, mens markedet er på din side.

Og la kunnskapen og støtten min hjelpe deg med å sikre drømmeboligen din til en god pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *