Du skal bli rå på boligkjøp. Fordi du fortjener det!

Jeg har jobba med bolig i hele mitt liv. Og kan mye om bolig, særlig om boligkjøpere.  Det har til og med hendt at noen har kalt meg ekspert.

Sist ute var en student fra NTNU som jeg hjalp med innspill til en oppgave.  Han sa «du er vel sannsynligvis den i Norge som vet mest om boligkjøperne». Smakte litt på den.  Vet ikke om det er helt riktig, men skal ikke underslå at jeg likte det han sa:)

Nok om det.  Og det er klart at min min utdanning, fagkunnskap, erfaring og fokus på boligkjøpers situasjon, er viktig for å kunne hjelpe deg med boligkjøpet.  Men aller viktigst er er evnen til å kjenne igjen de følelsesmessige svingningene du kjenner på når du skal kjøpe bolig.  Nettopp dettte har jeg kjent på mange ganger !  Når jeg har gått fra liten leilighet til hus og fra hus til leilighet igjen.  Og kjøpt hytte i moden alder, når vi endelig fikk råd…  Samt hjulpet egne barn med leilighet når de ble voksne.

Det å ha vært vært boligkjøper selv og hjulpet venner som har følt mye usikkerhet, har vært viktigste drivkraft  til at  jeg startet opp med boligkjøpsrådgivning i 2015.

Og ikke minst erkjennelsen av at kjøper veldig ofte føler seg alene i bolighandelen.  Undersøkelser har vist at nesten halvparten av oss  oppfatter megler først og fremst som selgers representant.

Verdens kuleste jobb

Nå er jeg kjempehappy over å ha verdens kuleste jobb som uavhengig boligkjøpsrådgiver   Og SÅ glad for at en ung mann en gang refererte til meg som «hu derre Boligdama».  Genialt, synes nå jeg. Jeg liker både navnet og identiteten.  Det navnet kan gjerne henge ved meg resten av livet.

Jeg deler kunnskap med deg slik at du blir rå på boligkjøp

Har du lyst til å komme godt i gang med boligjakten og komme flere skritt nærmere boligdrømmen, ta en titt på nettsiden min og se hva jeg deler med deg .

Du kan for eksempel  få et tipshefte som gjør at du blir veldig god på priser og budgivning.

Eller sende inn en ønskeliste for din nye bolig og få en analyse tilbake fra meg på “hva har jeg råd til” og “hva bør jeg fokusere på”.  Helt gratis og uforpliktende.

Og hvorfor ikke lese noen av blogginnleggene.  De fleste temaer skal være dekket 🙂

Du skal ikke se bort i fra at du får noen aha opplevelser og hjelp på veien.

Jeg vil at du skal bli helt rå på boligkjøp og slippe å stå med lua i handa når du skal kjøpe bolig.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *