Helsefremmende boligprat på Grünerløkka

Boligkjøpsrådgiver Krogsveen er så heldige å samarbeide med Helsestasjon for eldre Grünerløkka gjennom å tilby eldre som oppsøker senteret personlig boligkjøpsrådgivning.  Onsdag 7.mars var det grand opening av Løkka+ – en helsebringende møteplass som er etablert i forbindelse med helsestasjonen og seniorsenteret.  Vi var invitert til å bidra med egen stand.  Det ble et par inspirerende timer!

En egnet bolig gir et godt liv

Kombinert med taler fra byrådsleder og representanter fra bydelen og Kirkens Bymisjon, ble det tid og rom for mange gode samtaler om boligbehov i alderdommen med brukere av senteret.  Og ikke minst knytte nye kontakter blant folk som jobber med eldres livssituasjon.  Bolig er et tema som de fleste er berørt av og en god og egnet bolig er i høyeste grad viktig for både helse og trivsel. Det føltes naturlig for en boligkjøpsrådgiver å være en del av Løkka+ fordi senteret legger vekt på å se helse i et helhetsperspektiv.  Å bo i en egnet bolig som gir trygghet og frihet er en viktig del av denne helheten.

Les også:   Bedre liv i ny bolig

Aldri for sent å skifte bolig

Nesten alle jeg snakket med kjente noen eldre som burde skifte bolig eller få den tilpasset til å bli mer aldersvennlig.  Det ideelle er å tenke fremover i tidlig alder og skifte bolig før behovene tvinger seg frem i form av tegn på svekket helse og bevegelighet.  Men ikke alle er så forutseende og helseutfordringer kan komme overraskende.

Uansett – det er aldri for sent å skifte bolig bare du får litt hjelp på veien.  Det akter jeg å fortsette å bidra med i tiden fremover.

Har du spørsmål om bolig er det bare å ta kontakt.

 

 

Gratulerer til Kirkens Bymisjon og bydel Grünerløkka
med nytt helsebringende senter.

 

Mvh
Boligdama
Trude Larsen
T: 950 37 330

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *