Ny i Oslo ingen hindring.

Melvin Fuglem hadde bodd i  Oslo i et halvt år og kontaktet TruDet for bistand til å kjøpe bolig i Oslo.

Tross sine unge alder på 23 år var han ferdig utdannet, i fast jobb og hadde skaffet seg nok egenkapital til å ta opp boliglån.  Isteden for en dyr og usikker tilværelse på leiemarkedet ville han kjøpe seg en bolig.  Hans kunnskaper om boligområdene og boligmarkedet i Oslo var naturlig nok ganske begrenset for en innflytter som han.   Vi startet derfor boligjakten med en kjøretur rundt i drabantbyområdene på Oslos østkant.

Løypeveien 2

Melvin ønsket å bo i et området med friområder og tilgang til marka.  Etter kjøreturen fikk vi en felles forståelse for at områdene i nærheten av Østensjøvannet som Oppsal, Bøler og Skullerud ville være aktuelle, med Oppsal som førsteprioritet.  Da gjaldt det bare å finne en leilighet som lå i et av disse områdene og som var tilpasset preferanser og lommebok.  Da vi hadde bestemt oss for riktig søkeområde samarbeidet vi om å nå frem til målet.  TruDet anbefalte passende boliger, Melvin gikk på noen visninger, vi ga oss i et par budrunder da prisen ble for høy. Til slutt fikk han høyeste bud på 2 roms leilighet i Løypeveien på Oppsal.  Etter et par dager uutholdelig spenning mens vi ventet på avklaring av forkjøpsretten i OBOS var leiligheten hans.  Nå gleder han seg til å flytte inn og få flyttet hunden sin ned fra Trondheim.
Veldig hyggelig å få følgende tilbakemelding etter kjøpet:
Jeg vil takke deg for all assistansen og hjelpen jeg har fått  av deg. Jeg tror ikke jeg ville ha fått en så fin leilighet i et så fint område uten deg. Jeg kommer til å anbefale deg til de jeg kjenner som nettopp har eller skal flytte til Oslo.   Du har gjort dette mye enklere for meg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *