Ekstra benkeplass på kjøkkenet?

Har du litt lite benkeplass på kjøkkenet?  Det kan være frustrerende særlig når vi har gjester eller i høytider.  Her er en løsning fra  min egen leilighet.

Kjøkken 2Vi har fått laget en nedfellbar kjøkkenbenk i samme materiale som spisebordet.  Sammenfoldet, til hverdags ser den pen og diskret ut på. Når du slår den ned og folder ut blir det en stødig og flott ekstra kjøkkenbenk.  Eller halvt utslått en smart liten barløsning!
Design og spesifikasjoner er ved Terje  Skavdal og utførelsen ved Pål Hald møbelverksted, mob: 92083331, ph@mobelverksted.no.

I dagens boligmarked hvor m2 kan være dyre og plassen noen begrenset er det lurt å finne smarte innredningsløsninger.  Flere tips kommer ! Har du noen lure tips til innredning, send meg gjerne noen ord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *