68% mener at boligkjøpere trenger profesjonelle rådgivere

TruDet AS har med støtte fra Innovasjon Norge fått gjennomført en markedsundersøkelse for å kartlegge kjøpers posisjon på boligmarkedet og behovet for profesjonelle rådgivere til boligkjøperne.   Her svarer hele 68% at de mener at det er et slikt behov.

Behov for rådgivere

Folk har så langt vært meget flinke til “å klare seg selv” i et komplisert marked.  Dette skyldes nok at forbrukere i Norge er opptatt av boligmarkedet og følger godt med på det som skjer.  Men undersøkelsen viser allikevel at at flere sider ved boligmarkedet oppleves som vanskelig å håndtere for de fleste.
Et flertall av boligkjøperne er mest usikker på følgende:
orientere seg i boligmarkedet, vurdere markedsprisene i området, velge riktig strategi og håndtere en budrunde, vurdere boligens tekniske standard og vurdere oppussingsbehovet og kostnadene til dette.

TruDet AS startet opp med boligkjøper rådgivning på heltid ved årsskiftet.  Så langt har det vært en givende reise å få lov til å lose et utvalg  kunder frem til målet .  Og det som er morsomt er at motivet for å søke profesjonell bistand varierer.  Her kan du lese om hvordan noen av kundene har opplevd prosessen og hvilken del av rådgivningen de har satt mest pris på.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *